Egykori játékosaink
Szavazás
Lesz-e még meccs a Stadler-stadionban?
igen, egészen biztosan
valószínűleg igen
talán
nem valószínű
biztosan nem

Az egykori Stadler FC-játékosok szereplése a 2010 őszi idényben:


NB I:

Dragóner Attila változatlanul a Ferencvárosi TC játékosa, őszi idényét azonban vélhetően nem sorolja majd pályafutása legjobban sikerült hónapjai közé. Sérülés hátráltatta, emiatt az NB I-ben csak 3 meccsen jutott szóhoz, az utolsó 3 fordulóban. A 14. fordulóban kezdőként tért vissza, de csak 48 percet bírt, utána az utolsó percekre szállt csak be csereként, míg végre a 16. fordulóban a Paks ellen már végig a pályán volt. Sem gól, sem lap nem került a neve mellé, összesen 145 percet töltött pályán ősszel az NB I-ben, jelenleg 231 élvonalbeli meccsél és 27 gólnál jár. Mielőtt visszatért volna az első csapatba, 3 alkalommal az NB II-es második csapatban is szerepelt, mindannyiszor kezdőként. Ha Dragónernek nem is, a Fradinak egész jól sikerült az ősz, a csapat 4. helyről várja a folytatást. A második csapatuk viszont kevésbé remekelt, az NB II. Nyugati csoportjának 13. helyén a bennmaradásért küzdenek.

Némedi Norbert jó őszt tudhatott magáénak a Kecskeméti TE-vel. Csak négy meccsről hiányzott, 12 meccsen négy gólt szerzett az NB I-ben. Kétszer le-, egyszer becserélték, összességében 961 percet töltött a pályán. Az 5. fordulóban a ZTE-nek, a 6.-ban a Haladásnak (győzelmet ért), a 11.-ben a Videotonnak, a 12.-ben a Győri ETO-nak lőtt gólt. A 15. fordulóban a Vasas ellen sárga lappal, majd 40 perc után cserével fejezte be az idényét. És egyben kecskeméti pályafutását, ugyanis a holtszezon egyik meglepő híreként Némedi szerződést bontott a csapattal, miután anyagi vitába keveredett a vezetéssel. Jelenleg 144 élvonalbeli meccsen 14 gólnál jár, tavasszal már a Szolnoki MÁV FC színeiben tudja ezt gyarapítani. A KTE egyébként 9. helyen zárta az őszt, a Szolnok a 16. helyről kezdi reménytelennek tűnő harcát a bennmaradásért.

Schindler Szabolcs a fél évszázad után az élvonalba visszítérő szolnokiakhoz igazolt nyáron, a Szolnoki MÁV FC-ben töltötte az őszi idényt. A kezdet egész biztató volt, a Szolnok eleinte nem lógott ki a mezőnyből, és Schindler is a védelem stabil tagja volt. Később aztán kikerült a csapatból, amely pedig az őszi idény végére (lehet, hogy részben épp emiatt) kilátástalanul leszakadva az utolsó helyre került. 10 meccsen kapott szerepet, ebből 9 alkalommal kezdőként végigjátszotta a találkozót (egy sárgával), egyszer viszont csak az utolsó percre cserélték be. A 9. fordulóban, az MTK ellen volt ez az utolsó alkalom, ezt követően Simon Antal edző nem adott bizonyítási lehetőséget Schindlernek a minden ezt követő meccsét elvesztő csapatban. A Ligakupában kétszer, a Magyar Kupában egyszer jutott szóhoz. 811 percet játszott az ősz során a bajnokságban, 346 élvonalbeli meccs és 9 gól áll a neve mellett. Kevés magyar játékos jutott el ennyi meccsig - sajnos, gyarapítani már aligha fogja. A Szolnok télen szerződést bontott vele, Schindler ezzel 36 évesen alighanem befejezte élvonalbeli pályafutását. Február közepén az NB III. Duna-csoportjában szereplő Viadukt-Tópart-Biatorbágy SE csapatához igazolt, azaz lakóhelyén folytatja pályafutását.

NB II:

Gyaraki László változatlanul a Nyugati csoportban szereplő Barcsi SC kiegészítő embere. A csapat legtöbb meccsén , 12 alkalommal most ősszel is ott volt a keretben, ám 10 alkalommal a kispadon ücsörögte végig a meccseket, csak kétszer volt lehetősége csereként bizonyítani. Ennek ismeretében nem meglepő, hogy sem gól, sem lap nem került a neve mellé. A Magyar Kupában legalább játszhatott, egy alkalommal kezdőként kapott szerepet. A csapat a 12. helyről várja a folytatást.

Varga Endre harmadik idényét tölti a BKV Előre SC-vel az NB II. Nyugati csoportjában. 9 mérkőzésen lépett pályára, 7 alkalommal kezdőként, kétszer becserélték. Egy alkalommal végig a kispadon töltötte a meccset. Egy kiállítás csúfította mérlegét. A csapat 20 ponttal a tabella 8. helyét foglalja el.

Vincze Zoltán az NB II. Nyugati csoport újoncában, a Bajai LSE-ben töltötte az őszt. 12 meccsen játszott, valamennyin kezdőként kapott szerepet. Gólt nem lőtt, begyűjtött viszont 3 sárga és egy piros lapot. A Magyar Kupában két meccsen kezdett. A csapat nagy meglepetésre az élboly tagja, a 4. helyről várja a tavaszt. Vincze viszont sajnos már nem lesz ott, szerződést bontott a csapattal. Vincze a tavaszt már az NB II. Keleti csoportjában kezdi, a Ceglédi VSE színeiben.

NB III:

Balogh József kiváló őszt tudhat maga mögött az NB III. Tisza-csoportjában a Nagyecsedi Rákóczi SE-vel. A csapat 15 meccse közül 14-en pályára lépett, ebből 13-on kezdőként kapott szerepet. Egy gólt is lőtt, igaz, két sárga lap is a neve mellé került. A Nagyecsed vezeti a Tisza-csoportot, igaz, csak egyetlen pont az előnye a Tiszakanyár előtt.

Csintalan Csaba változatlanul az NB III. Duna-csoportjában szereplő Lindab-Törökbálinti TC játékosa. 12 meccsen lépett pályára az ősszel, ötször kezdőként, 7 alkalommal csereként. Ez is elég volt arra, hogy 5 gólt lőjjön, emellett begyűjtött egy sárga lapot. A csapat 3. helyen áll a bajnokságban, ám hátránya csak 2 pont az élenálló Dunaújváros-Pálhalma mögött.

Kiri Mihály csak féléves kitérőt tett a megyei I. osztályban: 2010. elején igazolt a Szolnoki Spartacustól a Szarvasi FC-hez, és a Békés megyeiekkel rögtön fel is jutott a harmadosztályba. Az őszt így az NB III. Alföld-csoportjában kezdhette meg, 10 meccsen védte a szarvasiak kaupját, 4 alkalommal viszont csak a padon jutott neki hely. Három sárga lappal színesítette az idényét. A csapat 9 pontjával a 13. helyen áll, tavasszal igyekezniük kell a bennmaradásért.

Nagy Gábor az NB III. Mátra-csoportjában szereplő Tura VSK kapuját védi. Az ősszel a bajnokságban 14 meccsen állt a turaiak kapujában. A csapatnak nem sikerült igazán jól az őszi idény, 15 ponttal a 12. helyet foglalják el.

Megyei I. osztály:

Bajusz József a Hajdú-Bihar megyei I. osztály újoncában, a Tiszacsegei VSE-ben töltötte az őszt. Mindössze egyetlen alkalommal lépett pályára (akkor viszont kezdőként). A csapat nem remekel, mindössze az utolsó előtti, 15. helyen áll félévkor.

Berkics György a Baranya megyei I. osztályban szerepelt a Sellye VSK színeiben. Korábban Barcson kiegészítő ember volt, most azonban néhány osztállyal lejjebb csapata alapemberévé vált. Az ősszel csak egy meccsről hiányzott, 14 meccsen 13 gólt lőtt. 2 sárga lap teszi teljessé őszi statisztikáját.

Chevriat Zsolt a Budatétény SE-ben az őszi idényben többször is befért az első csapatba. Hat meccsen lépett pályára a BLSZ I.-ben, mindannyiszor kezdőként, egy sárga lapot kapott. Emellett a második csapattal a BLSZ III. osztály 1. csoportjában 13 meccsen kezdett, 10 gólt is lőtt, valamint begyűjtött 4 sárga lapot. A Magyar Kupa selejtezőiben is pályára lépett 2 mérkőzésen, itt is egy sárga lappal vétette észre magát. A Budatétény első csapata katasztrofális őszi idény után egyetlen ponttal 16. a BLSZ I-ben, a második csapatuk viszont vezeti csoportját a BLSZ III-ban.

Csehi István az Akasztó FC-ben focizta végig az őszt a Bács-Kiskun megyei I. osztályban. 14 meccsen kezdett, gólt nem lőtt, lapokat sem kapott. Nem sikerült jól a csapat számára az őszi idény, 9 ponttal csak a 15. helyen állnak. Tavasszal pedig Csehi már nem is erősíti a csapatot, átigazolt a megye III-as Vadkert FC-hez.

Csehi Zoltán a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban focizta végig az őszt a Nagyiváni KSE színeiben. A csapat valamennyi meccsén ott volt a kezdőcsapatban, 4 gólt is lőtt. Igaz, 5 sárga lap is társult ezek mellé, viszont a kupában is betalált egy alkalommal. A csapat 14 meccsét megnyerte, egyszer döntetlenezett, hatalmas fölénnyel vezeti a bajnokságot.

Deli János a Csongrádi-Tiszapart SE színeiben továbbra is a Csongrád megyei I. osztályban játszik. Kihagyhatatlan a csapatból, mind a 15 őszi meccsen kezdett, 4 gólt lőtt és ugyanennyi sárgát szedett össze. A kupában is kezdőként szerepelt. A nagymúltú csapat félidőben a 3. helyen áll a bajnokságban, 4 ponttal lemaradva a Kisteleki TE-től (akik egyébként a KITE-Szeged néven az NB III-ban szereplő csapat második együttesének tekinthetők).

Deme Norbert is hűséges a Balatonszárszó NKSE-hez, változatlanul a Somogy megyei I. osztályban szerepelnek. Deme neve 14 meccsen került jegyzőkönyvbe, ám csak 12-szer lépett pályára - igaz, akkor mindig kezdett is. Két gól mellett 6 sárga lap került a neve mellé. A kupában csereként lépett pályára. A csapat 26 pontjával a középmezőny elején, a 6. helyen található.

Élő Tibor az őszt a Baranya megyei I. osztályú Boda ÖSE csapatában töltötte. Az NB III-as Bogádtól került Bodára, és a jelek szerint nem volt ez igazán jó döntés. Mindössze 3 meccsen lépett pályára, igaz, mindig kezdőként, két sárga lap virít a neve mellett. A csapat 12 pontjával a 13. helyen áll a bajnokságban, tavasszal pedig már Élő nélkül küzdenek a bennmaradásért, a játékos átigazolt a Harkány SE csapatához.

Földi Tibor hazatért Felső-Ausztriából, és újra régi csapatában, a Kunszentmártoni TE-ben töltötte az őszt, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban. 11 meccsen játszott, 10 alkalommal kezdőként kapott szerepet. 8 góllal tette emlékezetessé a hazatérést, emellett egy sárga lap is becsúszott. A csapat 24 pontjával a tabella 5. helyét foglalja el.

Szergej Hleba változatlanul az Izsáki Sárfehér SE-vel a Bács-Kiskun megyei I. osztályban játszik. Az ősszel 11 mérkőzésen jutott szóhoz, 8-szor kezdőként, 3-szor csereként. Góllal vagy lappal nem vétette észre magát. Az Izsák 25 pontjával a középmezőnyben foglal helyet, a 7. helyről várják a folytatást.

Kolovics Zoltán a Buzsák KSE színeiben a Somogy megyei I. osztályban szerepel továbbra is. Ősszel 12 meccsen jutott szóhoz, valamennyin kezdőként. Egy gól mellett 2 sárga lap és egy kiállítás is a neve mellé került. A Magyar Kupában is a kezdőcsapat tagja volt. A Buzsák 19 ponttal a bajnokság 10. helyén tanyázik.

Kovácsevics Árpád hosszú idő után tért vissza Bács-Kiskun megyébe: az igencsak hosszú nevűvé vált Nagybaracska-Csátalja KSK Híd SC csapatával a megyei I. osztályban szerepelt. Hét meccsen kezdőként védte a bácskai kaput, egy alkalommal csereként állt be, egyszer pedig a padon ülte végig a meccset. A Híd SC a jelek szerint magasra tör, félidőben a 3. helyen áll a bajnokságban - igaz, jelentős, 7 pontos lemaradással az élenálló Solthoz képest.

Kun György a Pest megyei I. osztály újoncánál, a Pilissport PLSE-Solymárnál töltötte az őszt. 13 meccsen jutott szóhoz, 12 alkalommal kezdőként, egyszer csereként állt be, egy sárgát gyűjtött be. A kupában két meccsen egy gólt lőtt. A solymáriak is komoly terveket szövögethetnek, 2. helyről várják a tavaszi idényt.

Lázár Mátyás a Ladánybenei FC-vel a Bács-Kiskun megyei I. osztályban szerepelt. A bajnokságban 3 meccsen jutott szóhoz, csak egyser volt kezdő, kétszer a padról állt be. Ennyi is elég volt neki, hogy begyűjtsön egy sárga és egy piros lapot. A kupában viszont nem lapokkal, hanem egy góllal vétette észre magát. A Ladánybene 25 pontjával a táblázat 6. helyét foglalja el.

Májik Márió hosszú idő után lépett újra pályára a Tolnai VFC-vel a Tolna megyei I. osztályban. Két alkalommal nevezték az ősszel bajnoki meccsre, egyszer, egy 5-2-re megnyert meccsen az utolsó 5 percre ő állhatott a kapuba. A bajnokságban a Tolna az élen áll, ám csak gólkülönbséggel előzi meg a Bátaszéket.

Pecznyik Gábor maradt a Bács-Kiskun megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi LC-nél, az őszi idény során 12 meccsen lépett pályára. 11 alkalommal a kezdőcsapat tagja volt, egyszer becserélték, egy gól, valamint egy sárga is a neve mellé került. A Kiskőrös 23 ponttal a bajnokság 8. helyét foglalja el.

Sallai József a Bács-Kiskun megyei I. osztályban szereplő Solti FC-hez tért vissza a nyáron Baranyából. A kezdőcsapatba nem fért be, ám a csapat állandó csereembereként így is 14 meccsen lehetőséget kapott, ezt négy góllal hálálta meg, két sárgát gyűjtött be. A Solt 36 ponttal vezeti a bajnokságot.

Ugrai Imre második idényét kezdte a Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Soltvadkerti TE-vel. 11 meccsen lépett pályára, 9 alkalommal kezdőként, kétszer csereként. 6 gól, egy sárga és egy kiállítás a mérlege. A Soltvadkert 2. helyről várja a tavaszt, hátránya csak 3 pont az éllovas Solt mögött.

Vass János (névrokon?) újra csapatot váltott: az őszt a Tótkomlósi TC-vel kezdte meg a Békés megyei I. osztályban. 14 meccsen lépett pályára, mindig kezdőként, 3 gól mellett 6 sárgáig jutott. A kupában is pályára lépett. A Tótkomlós 20 ponttal a bajnokság 9. helyét foglalja el.

Megyei I/B osztály:

Bischof Csaba a megszűnt Hodos FC-ből átigazolt a BLSZ I/B. osztályban szereplő Art Corner Zrínyi SZSKE csapatához. (Ez egyben egy osztálynyi előrelépést is jelentett, hisz korábban a BLSZ II-ben szerepelt a Hodossal.) Új csapatában kevesebb lehetőséget kapott az őszi idény során, csak 4 meccsen szerepelt, kétszer kezdőként, kétszer csereként. Gólt nem lőtt, egy sárga lappal került csak be a meccsjegyzőkönyvekbe. A csapat sem remekel, csak a 14. helyen áll a 16 csapatos bajnokságban, 15 meccsen 15 pontot gyűjtött be.

Maczó Miklós változatlanul a Pest megyei I/B. osztály Északi-csoportjában szerepel a Pomáz-ICO VSE csapatával. Az ősszel 13 meccsen kezdett, 2 sárgát gyűjtött be. A kupában is kezdőként számítottak rá. A pomáziak 25 ponttal a tabella 5. helyén találhatók.

Megyei II. osztály:

Hadár Attilával egy év alatt nagyot fordult a világ: 2009. őszén még az NB II-ben szerepelt a Makóval (igaz, ritkán jutott szóhoz), 2010. tavaszán már az NB III-as Tisza Volánt erősítette, 2010. ősze pedig már a szebb napokat megélt, ám jelenleg csak a Csongrád megyei II. osztály Tisza-Maros csoportjában szereplő Algyői SK-nál találta. Hadár a jelek szerint kimagaslott ebből a mezőnyből, 13 meccsén 15 gólt lőtt, emellett 4 sárga került a neve mellé. A Magyar Kupában 2 meccsen játszott, ott is szerzett egy gólt, és ott is begyűjtött egy sárgát. A csapat 2. helyen áll a bajnokságban, a Hódmezővásárhely második csapatával vannak versenyben a győzelemért.

Márics Béla nyáron Soltról igazolt a Bács-Kiskun megyei II. osztály Északi csoportjában szereplő Városföldi SE-hez. 14 meccsen jutott szóhoz a bajnokságban, 11 alkalommal kezdőként, háromszor csereként. Egy gól mellett két sárga lap került a neve mellé. A Városföld 28 ponttal a 3. helyről várhatja a folytatást.

Molnár Tamás továbbra is a Dévaványai SE-vel a Békés megyei II. osztályban szerepel. 6 meccsen lépett pályára, mindannyiszor kezdőként. A csapat 18 ponttal a 9. helyet foglalja el.

Molnár Zoltán a Kecel FC-vel a Bács-Kiskun megyei II. osztály Északi csoportjában kezdhette az őszt. 13 meccsen lépett pályára az újonc kecelieknél, mindannyiszor kezdőként, egy gólt szerzett, egy sárgát kapott. A Kecel 24 ponttal a középmezőny tagja, a 8. helyről várja a tavaszi folytatást.

Murai Szabolcs hosszú kihagyás után tért vissza a vasi labdarúgópályákra, a Vasszécsenyi Petőfi SE színeiben a megyei II. osztály Szombathelyi csoportjában szerepelt. Igaz, csak két meccsre nevezték, ezek közül is csak az egyiken lépett pályára, csereként. A Vasszécseny 20 ponttal a 8. helyet foglalja el a tabellán.

Rumán Tibor a Bács-Kiskun megyei II. osztály Északi csoportjában Molnár Zoltán csapattársaként a Kecel FC színeiben kergette a labdát. 10 mérkőzésen lépett pályára, 9 alkalommal kezdőként, egyszer csereként. Gólt nem lőtt, kapott viszont két sárga lapot.

Szabó Béla Csongrád megyében tűnt fel az őszi idényben: a megyei II. osztály Homokhát csoportjában szereplő Szatymazi SE játékosa lett. 9 meccsen lépett pályára, valamennyin kezdőként (egy alkalommal a kispadon maradt), egy gól mellett négy sárga lap számára az idény mérlege. A Szatymaz 12 meccs után 30 ponttal, veretlenül vezeti a bajnokságot.

Szentmártoni Csaba is a Csongrád megyei II. osztály Homokhát csoportjában szerepelt, ám ő a Baks KSE színeiben. Kistelekről igazolt ide, és a csapat vezére lett: mind a 12 meccsen kezdett, és 11 gólig jutott. A kupában is gólt szerzett. A csapat 2 pontos hátrányból üldözi az éllovas Szatymazt.

Szvetnyik Attila a Délegyháza KSE csapatával egy osztályt feljebb lépett. az őszt már a Pest megyei II. osztály C-csoportjában töltötte. 6 mérkőzésen lépett pályára, valamennyin kezdőként, 3 sárga lap került a neve mellé. A csapat 23 ponttal a 4. helyen áll a bajnokságban.

Tóth István (névrokon?) a Pálmonostora SE-vel a Bács-Kiskun megyei II. osztály Északi csoportjában szerepelt. 12 meccsen lépett pályára, mindegyiken kezdőként, 8 gól mellett 3 sárgát és egy kiállítást szedett össze. A Magyar Kupában is pályára lépett. A csapat 25 ponttal a 7. helyről várja a folytatást.

Megyei III. osztály:

Viktor Makrickij nyáron Kiskőrösről a Bács-Kiskun megyei III. osztályban szereplő Vadkert FC-hez igazolt. Sajnos, erről a bajnokságról pontosabb információkkal nem tudok szolgálni.

Pasztendorf Gábor a Soltszentimre KSE-vel többször is pályára lépett a Bács-Kiskun megyei III. osztály Északi csoportjában - ennek bizonyítéka az összegyűjtött négy sárga lap. A Soltszentimre 10. helyen áll a bajnokságban.

Patai Sándor nyáron csapatot váltott, ám ez nem jelentett változást a bajnokság, sőt, a település szempontjából sem: a Ballószögi KSK helyett ősszel már a Ballószögi Vállalkozó SZSE színeiben szerepelt a Bács-Kiskun megyei III. osztály Északi-csoportjában. Hat gól mellett két sárga lap került a neve mellé az idény során. Nem biztos, hogy jól döntött a váltással: a Vállalkozók csak a 11. helyen zárták az őszt, míg a KSK a 6. helyről várja a folytatást.

Sass János ősszel ismét pályára lépett a Pest megyei III. osztály Déli csoportjában, a Felsőpakony SK második csapatában. Az öregfiú-meccseken is játszó Sass egy meccsen kapott szerepet az idény során. A Felsőpakony SK II. a tízcsapatos bajnokság 6. helyét foglalja el.

Külföld:

Kurucsai Kornél maradt Stájerországban, ám csapatot váltott nyáron: az őszi idényt az USV Grafendorf együttesében töltötte. 13 meccsen védte a csapat kapuját - vagyis valamennyi alkalommal az ő nevével kezdődött az összeállítás. A tartományi Unterliga Keleti csoportjában a csapat a 6. helyet foglalja el 19 pontjával.

Nagy Sándor hűséges a felső-ausztriai TSV Frankenburg gárdájához, játékosként és edzőként is segíti a Körzeti liga Déli csoportjában szereplő csapatot. Mind a 13 meccsen kezdőként lépett pályára, két gólt szerzezz. Az őszi idény után a Frankenburg a 14 csapatos bajnokságban a 10. helyet foglalja el, 15 ponttal.

Stadler András harmadik idényét kezdte a Grünbach SV sárga mezében, Alsó-Ausztriában. 13 meccsen 8 gól az őszi mérlege, vagyis minden alkalommal pályára lépett. A csapat 7. helyen áll a tartományi 2. osztály Wechsel csoportjában.

Varga József Burgenlandban, az UFC Donnerskirchen csapatában játszik. Mind a 13 meccsen kezdőként lépett pályára, gólt nem szerzett. A csapat a tartományi 2. osztály Északi csoportjában a 9. helyet foglalja el, 13 ponttal.

Edzők:

Milan Cimburović a Feröer-szigeteken él, és edzősködik. A 2010-es idényben az utánpótlás-válogatottak mellett bukkant fel.

Nagy Tamás nyáron elfogadta Prukner László ajánlatát és az FTC pályaedzője lett, azaz Dragónerrel egy csapatban töltötte az őszt.

Igor Grigorovics Nicsenko már 2008 óta a Herszon körzeti bajnokságban szereplő Szigma Herszon csapatának edzője Ukrajnában.

Sándor István a Győri ETO FC-nél dolgozik Pintér Attila vezetőedző segítőjeként, túl vannak egy bravúros EL-szereplésen (idegenben verték ki a Montpellier-t).