Egykori játékosaink
Szavazás
Lesz-e még meccs a Stadler-stadionban?
igen, egészen biztosan
valószínűleg igen
talán
nem valószínű
biztosan nem

A Kiskőrösi Petőfi LC csapata hosszabb ideig alacsonyabb osztályban szerepelt, mígnem 1993-ban megjelent a színen a juhászból lett akasztói milliomos, Stadler József. A csapat névadó szponzoraként, hamarosan klubtulajdonosaként jelentős összeggel segítette az egyesületet, amely az 1993-94-es idényben az NB II. Keleti csoportját megnyerve Bács-Kiskun megye története első NB I-es labdarúgócsapatává vált.

A feljutást követően új stadion épült a Kiskőrös melletti kisközségben, Akasztón, amely hosszú ideig az ország legmodernebb stadionjaként adott otthont az ezáltal Akasztóra költöző csapat meccseinek.

A csapat első idényében rögtön a középmezőnyben vitézkedett, az 1994-95-ös szezont a 9. helyen zárta. Ezt a teljesítményt a következő szezonban is megismételte.

Ezt követően azonban leáldozott a klubtulajdonos, és vele együtt a Stadler FC csillaga is. Stadler József ellen adóügyi vizsgálatok indultak, a csapat pedig 1996-97-ben 16. helye után csak osztályozóval maradt benn a bajnokságban. 1997-98-ban aztán már nem volt mentség: Stadler Józsefet elítélték, a csapat pedig csak becsületből játszotta végig a szezont, utolsó helyen végeztek, majd a másodosztályban már nem indultak el.

A csapat azóta szünetelteti tevékenységét - de talán nem örökre...